AIRCO

U bent hier: Home > airconditioning

Wilt u aangename temperaturen in huis?
Bel uw airco installateur!

Wilt u in zomermaanden genieten van een aangename temperatuur? Bel dan vandaag nog uw airco installateur Jan Linart uit Erps-Kwerps! Gecertificeerd airco installateur en de meest geschikte partner voor het plaatsen & onderhouden van uw airco.

Wist u dat u met een airco ook kan verwarmen? Dat zijn twee vliegen in een klap. In combinatie met een warmtepomp is het perfect mogelijk, en bovendien ook milieuvriendelijk!

Airco kopen?

Omdat we gelegen zijn in Erps-Kwerps, kunnen we snel tot bij u komen in regio Leuven, Diest, Aarschot, Tienen, Haacht, Mechelen, Vilvoorde, Overijse, … Aarzel dus niet om ons vrijblijvend te contacteren!

U krijgt van ons advies op maat naargelang uw situatie over de verschillende soorten airconditioning, kostprijs en rendement.

airco installateur, airconditioning

Waarom airconditioning?

Airconditioning zorgt voor een optimale balans tussen lucht en vochtigheid.

Het zorgt voor optimale temperaturen en daardoor gaan we ons beter in ons vel voelen. Het is dus een aanraden voor het gezin, voor iedereen op kantoor of voor iedereen in de winkel.

Wat mag u van ons verwachten?

Advies over soorten airco’s
Perfecte plaatsing van uw airco
Aankoop airconditioning
Onderhoud van uw airco
Airconditioning i.c.m. warmtepompen

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan

Op zoek naar een geschikte airco installateur uit uw regio? U kan op ons rekenen voor installatie & onderhoud van uw airco.