WARMTEPOMPEN

U bent hier: Home > warmtepompen

Duurzame energie met warmtepompen

Wij geloven sterk in duurzame energie met warmtepompen. We moeten met zijn allen ecologischer gaan leven van de overheid en dat uit zich vooral sterk in nieuwbouw- en renovatieprojecten. We moeten streven naar een energie vriendelijke woning qua verwarming en dat is het best realiseerbaar met een warmtepomp!

Een warmtepomp is de meest milieuvriendelijkste oplossing voor verwarming in de winter en afkoeling in de zomer. We kunnen het bovendien ook combineren met uw zonnepanelen en/of airco voor een nog beter rendement, én een nog lager e-peil.

warmtepompen

Waarom warmtepompen?

Een verlaagde energiefactuur
Goed voor uw e-peil
Weinig onderhoud
Rendement / terugverdientijd van uw investering
Combinatie met zonnepanelen of airco mogelijk

Wat mag u van ons verwachten?

Als het aankomt op warmtepompen, en u bent hier niet in thuis, dan kan het zijn dat u door de bomen het bos niet meer ziet. Er zijn namelijk warmtepompen die warmte halen uit grondwater, uit de lucht of uit de aarde, maar wat is nu het beste voor uw woning? 

Dat vertellen we u graag tijdens een vrijblijvend adviesgesprek. Als u daarna met ons samenwerkt, zorgen wij voor alles van A tot Z: aankoop, plaatsing & onderhoud.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan

Op zoek naar een geschikte adviseur & installateur uit uw regio? Wij plaatsen warmtepompen bij nieuwbouw- en renovatieprojecten.