ZONNEPANELEN

U bent hier: Home > zonnepanelen

Zijn zonnepanelen in 2020 nog interessant?

Dat is een domme vraag natuurlijk! Vanzelfsprekend zijn zonnepanelen interessant in 2020. Zonnepanelen zijn de afgelopen jaren maar liefst met 20% gedaald in prijs, ze worden steeds kwalitatiever, gaan langer mee en hebben dus een beter rendement.

Even los van alle rendement berekeningen, als u uw ecologische afdruk van uw woning wilt verlagen, dan blijven zonnepanelen een interessante optie. Vooral omdat u uw zonnepanelen ook nog eens kan combineren met bv. een warmtepomp (of airco).

Een voorbeeld: uw zonnepanelen verbruiken geen energie van de netbeheerder (lagere energiefactuur) en u gebruikt de energie van uw zonnepanelen voor het aansturen van uw warmtepomp die uw woning verwarmt. U kan er uiteraard ook gewoon andere toestellen in huis gebruiken als u geen warmtepomp heeft. Hoe dan ook, het is win-win dus, want uw energiefactuur verlaagt en u bent milieuvriendelijk. Ah, en uw e-peil is ondertussen ook lager. M.a.w. bij nieuwbouw- renovatieprojecten helpen ze u voldoen aan de steeds strenger wordende EPB eisen en uw woning zal ook nog eens in waarde stijgen.

zonnepanelen

Installateur zonnepanelen

JL Solutions bvba is installateur van fotovoltaïsche zonnepanelen. D.w.z. dat u bij ons terecht kan voor vrijblijvend advies, aankoop van uw zonnepanelen en uiteraard de installatie en het onderhoud ervan.

Waarom kiest u best voor ons?

We persen uit elke zonnestraal elke mogelijke cent! Hoe doen we dat? Door kwaliteit te leveren. Uw zonnepanelen blijven, mits deftig geïnstalleerd, zeker 20 jaar op uw dak liggen zonder problemen. Werkt u samen met ons? Dan zorgen we voor de exacte berekeningen, perfecte plaatsing en onderhoud van uw zonnepanelen.

Vraag vandaag nog uw gratis offerte aan

Op zoek naar een geschikte installateur voor zonnepanelen uit uw regio? Wij plaatsen en onderhouden zonnepanelen.